"Kuna ma ise tegelen filmimisega, siis käisime koos Kertu Jukkumiga filmimas loomasaadet loomade varjupaigas ja filmisime sinna just toodud kutsikaid," meenutab mees esmakohtumist oma lemmikuga. "Mulle hakkas kohe üks kutsikas meeldima ja võtsin ta endale. Tema nimeks sai Ruudi, pean ütlema, et alguses mulle see nimi ei meeldinud aga ühtegi paremat mõtet polnud. Aga nüüd ma ei kujuta ette et tal oleks mõni teine nimi."

Koertele mõeldud tordid

Kui lähenes Ruudi aastane sünnipäev, soovis peremees talle midagi erilist kinkida ja hakkas torte otsima, arvates et keegi neid vast ikka teeb, aga ei leidnudki.

"See oli suvelõpp. Siis juba mõtlesin, et võiks hakata torte ise tegema, aga tundus kuidagi keeruline ja minu jaoks täiesti teine valdkond. Aga kuni aastavahetuseni mind see mõte rahule ei jätnud, siis otsustasingi asja käsile võtta ja luua firma RuudiTordid."

Koertele mõeldud tordid

Maiustuste koostis on veterinaaridega põhjalikult läbi arutatud, nii et midagi ebatervislikku koogid-kommid ei sisalda. Peamiste komponentidena on kasutusel keedetud tatar, tuunikalakonserv, veisehakkliha, täistera kaerajahu, banaan, muna, porgand, maitsestamata jogurt, talukohupiim, keedetud kartul, želatiin ja mustikad.

Eelkõige tellitakse torte Andreselt koerte sünnipäevadeks, aga teinekord ka niisama. Muffineid ja komme otstetakse rohkem niisama oma lemmiku poputamiseks. Kõige popimad tooted on Andrese sõnul MustikaKäpp, MustikaKont, MinniMusi, Muffinid ja RuudiKommid (mustikatega.)

"Tagasiside on väga väga positiivne, siiamaani ainult ühele koerale pole meie tort maitsenud;" rõõmustab mees.

Koertele mõeldud tordid