Nimelt päästis 6-aastane Bridger Walker oma 4-aastase õe agressiivse koera rünnakust ja sai ise näost pureda. Bridger vajas palju õmbluseid. Vapra poisi sõnul astus ta oma õe ette ja liikus takistamaks koera jõudmast oma õeni. Kui koer pures Bridgerit näkku ja lahti lasi, pääses poiss minema ja jooksis oma õega turvalisse paika.

Kui Bridgeri tädi Nicole jagas sotsiaalmeedias lugu juhtunust, märkis ta ära ka mõned Hollywoodi filmitähed, kes on kehastanud erinevaid superkangelasi. Nicole lootis, et Bridgerile avaldavad vapra teo eest tunnustust ka mõned superkangelasi kehastanud staarid.

Õnneks jõudiski postitus filmitähtedeni ja nüüdseks on Bridgerit tunnustanud näiteks Chris Evans, kes lubas saata poisile Kapten Ameerika kilbi, aga ka Chris Hemsworth, Mark Ruffalo ja Tom Holland. Viimane kutsus Bridgeri võtteplatsile vaatama, kuidas käib “Ämblimehe” värskeima filmimine.

Robert Downey Jr. lubas Bridgerile saadetud videos, et poiss helistagu talle oma sünnipäeval ja näitlejal on talle selleks puhuks eriline üllatus. Millise üllatusega on tegu, selgub tulevikus.