Levieri juhi Angeelika Kang- Osula sõnul tuli võit väga rõõmustava uudisena.

„Lemmikloomad oma peremeestega on meid juba ammu avastanud, kuna minu koerad Nööp ja Nublu tervitavad igapäevaselt kõiki sõpru meie kohvikus. Pakume alati kõigepealt koertele vett ja kuivatatud veisemaksa tšipse, mida valmistame kohapeal. Kuna püsiklientidest koerad on juba teadlikud, et nad on oodatud Levieri, siis juhivad nad ka oma peremehed üsna teadlikult meie juurde. Meile tõesti meeldivad kõik meid külastavad koerad, nad on väga hästi kasvatatud," kommenteeris Angeelika Kang-Osula.

„Konkursi eesmärgiks oli Eesti inimeste abiga üles leida toidukoht, kus lemmikud tunnevad end kõige rohkem oodatud ja hoituna. Kõik finaali jõudnud söögikohad on lemmikloomasõbralikud ja seal pakutakse lisaks veekausile ka maiuseid ning mõned kohad küpsetavad neid lausa ise. Saime
külastajatelt tagasisidet, et mõnes kohas saab lemmik isegi rohkem tähelepanu kui tema omanik," selgitas konkursi korraldaja PetCity turundusjuht Maria Otsa.

Kohvik Levier kogus 33% häältest ning talle järgnesid Statka Resto Pärnus (28%), Vesivärava kohvik Tallinnas (17%), Toits Ülemiste Tallinnas (14%) ning Aleksandri Pubi Pärnus (10%).

Levier pälvib lemmikute lemmiku hõbekäpa tiitili. Samuti saab kohvik Levier endale PetCity poolt sisustatud lemmikute nurga,kus pakutakse rahvusvaheliselt tunnustatud lemmikloomatoidu tootja Hill's
menüüd.