Et kiiremini jõuda oma inimeseni, pani Karla kokku oma tutvumiskuulutuse ja iseloomustab ennast järgmiselt:

Olen mees oma parimates aastates - vanust on mul kolm aastat, aga mu sünnipäeva võid tähistada päeval, mis Sulle endale kõige rohkem meeldib. Minevik on mul kirju, sest endises elus pidin hakkama saama hulkurieluga, kuid mälestused sellest ajast jätaks unustuste hõlma. Tänu sellele, et pidin ise hakkama saama, iseloomu ja iseseisvust mul jätkub. Olen aktiivne ja seltsiva loomuga, sekkun pereellu ja soovin kõik oma paid kätte saada.

Kui kassitoas elas suur boss Meelis, siis mina olin boss nr 2. Kui Sa võtad mind endale, siis kodus oled Sina boss nr 1 ja mina olen boss nr 2. Tahan kõike teada, mis peres ja kodus toimub ning mina juba toanurka tolmu koguma ei jää.

Karla

Kui Sa mind tähelepanelikult vaatad, siis näed, et mulle on suur süda seljapeale maalitud. Sellega ma näitan Sulle, et kuulun igavesti Sulle. Ma ei ole salalik, vaid laotan oma olemuse Sinu ette ning olen valmis oma saatuse loovutama just Sinu kätesse.

Lõpetuseks midagi hästi ratsionaalset: olen kiibistatud, vaktsineeritud ja saanud parasiiditõrjed; teisi ei vaata ja pulma kaklema ei kipu, sest olen kastreeritud.

Jään Sind pikisilmi ootama!

Sinu Karla

Loe Karla kohta lähemalt: https://varjupaik.ee/loomad/55674

Koduleidja on Delfi ja Varjupaikade MTÜ ühisprojekt, mille käigus loodame jõuludeks leida armastava pesa Eesti erinevates varjupaikades kodu ootavatele loomadele.