Hadese ja tema peremees Juan José P. Flores elavad Mehhikos. Nii kaua, kui mees mäletab, oli tänavakass alati nende naabruses hulkunud. Flores jättis talle ka regulaarselt süüa.

Ühel päeval kuulis mees kedagi ukse taga kobistamas ning pidas seda algselt mõneks külaliseks, kuid ust avades leidis eest Hadese. Koer andis peremehele märku, et soovib talle midagi tähtsat näidata. "Ta oli endast väljas ja tegi kõvasti lärmi," kirjeldas Flores. Kui omanik väljus, juhtis koer ta õue kuudi juurde. Seal oli end sisse seadnud kass, kelle jaoks poegimiseaeg kätte oli jõudnud.

Sellega aga Hadese hoolitsus ei lõppenud. "Ta tiris maja ees oleva vaiba kuuti, et kass end kaitstuna tunneks," rääkis Flores. Koera armastava pilgu all tõigi kass ilmale kaks poega. "Hades tundis end nagu uhke isa," rõõmustas omanik, kes seejärel kassi koos poegadega tuppa toimetas ja kassi Nicoliks ristis.

Kahe looma vaheline sõprus süvenes ning nüüd asendab Hades vahel kassiema, kui too oma asju ajada tahab, ning vaatab sel ajal poegade järele. Flores kinnitas, et vaatamata müütidele on pitbullid südamlikud koerad. "Hades asetab alati teiste vajadused enda omadest ettepoole."

Hades