Virge tunnistab, et igatses Kalifornia kuningmao järele juba pikemat aega. Kuna aga temasuguseid lihtsalt ei leia, otsustas ta esmalt maisi-roninastiku Jimmy kasuks. Jimmy on Virge lemmiku staatust nautinud juba rohkem kui aasta, nüüd lisandus talle teisest liigist kaaslane, kelle on maale toonud lemmikloomaaretaja Keity Särg.

Vaatamata päritolule peab Virge LavLyd ikkagi pooleldi eestlaseks, sellest ka nimevalik. Võrdluse peale endise peaprokuröri Lavly Perlinguga puhkeb ta lihtsalt naerma. "Mul oli kindel mõte, et nimi peab olema L- või P-tähega. LavLy seostub armastusega, minu jaoks on ta nii eriline, armas ja kauaoodatud - love, lovely, aga kuna ta on mul ju ikkagi eestlane, siis sai see nimi niisugune. Ja kuna teine madu on Jimmy, siis see igrek oli nagu must-be. Ka mu laste nimedel on see täht sees," selgitab ta. "Ma ei oleks tahtnud panna Triibu või Sebra, kuigi välimus annaks põhjust. Ma vaatan teda - ja ta lihtsalt on LavLy!"

Terve teadliku elu loomade abistamisega tegelenud Virge ei pidanud LavLy kodustamiseks eriti kodutööd tegema. "Teadsin väga hästi, kelle endale koju toon. Muidugi ta vajab eriasju, näiteks terraariumi, ega teda ju lihtsalt purgis ei pea, aga nastik on ju samamoodi roomaja, vajab sarnast menüüd, ehkki nastik eelistab pigem kala, aga tema on mul külmutatud hiirte peal."

Virge ja Jimmy

Praegu on LavLy veel liiga pisike, et terraariumi kolida ning veedab oma päevi plastikkastis, kuhu talle on sisse seatud mugav ümbrus. "Pean kindel olema, et ta leebet ei paneks - terraariumist lipsaks ta praegu lihtsalt läbi," leiab Virge. Ettevaatlik peab olema igal juhul, sest lisaks madudele elavad tema juures kolm kassi, sisalik Daisy, kärnkonn ja veel kaks teistsugust konna. "Kassid tahtsid madudega muidugi väga mängida, neile meeldib kiire liikumine, seega tuleb väga hoolikas olla," muigab Virge.

Vähe sellest, pilk tuleb peal hoida ka roomajate omavahelisel suhtlusel - neile jääb võimalus ainult teineteist vaadelda. "LavLy on selline õgard, et tulevikus võib ta Jimmy lihtsalt ära süüa," põhjendab perenaine. "Kätte võin ma nad koos võtta ainult väga ettevaatlikult, ka kassid vaatavad neid pigem kaugelt. Kasside jaoks on LavLy plastkast ja Jimmy terraarium nagu uus vaateaken. Kalade ja konnadega on täpselt samamoodi - kassid lihtsalt istuvad ja naudivad seda vaadet."

Virge kassid akvaariumi imetlemas

Nii LavLy kui Jimmy on nii-öelda ohutud maod ja agressiivseks muutumist pole neist karta. "Küll aga oskavad nad märku anda, kelle omad nad on - minuga on nad kordades leplikumad, kuna ma annan neile süüa, hoian neid, puhastan terraariumi - nad teavad, et see olen mina. Võõrastega käituvad nad alguses pigem äkilisemalt," kirjeldab Virge.