Nööp on ülimalt armas viiekuune kassipoiss, kes tahab väga leida seda oma päriskodu. Hoiukodusse kolis Nööp koos vennaga, kes kiiresti endale kodu leidis. Kuna Nööbi vend oli julgem ning kirju mitmevärvilise kasukaga, mida paljud inimesed hindavad, mõtleb kartlik ja hariliku välimusega Nööp, et äkki tema ei jäägi inimestele silma - mustvalgete kasside vastu on huvi enamasti kõige väiksem.

Hoiukodu aga Nööbi muret ei jaga. Te vaid vaadake neid imeilusaid ja ilmekaid suuri silmi ning seda toredat valget vuntsi nina ümber!

Nööp on esialgu veel inimese suhtes kartlik, aga viie nädalaga on ta tegelikult läbi teinud väga suure muudatuse. Esimestel päevadel peitus Nööp susisedes kapi alla, aga nüüd julgeb juba inimese käest maiust vastu võtta ja öösiti, kui suur hirmus inimene magab, kogub kokku oma julguseraasud, et talle kaissu pugeda. Kui läheb tralimiseks, teeb Nööp seda rohkem, kui suudavad kümme kassipoega kokku!

Nööp

Nööpi on kõvasti julgustanud hoiukodu enda suur uhke kass, kelle kõiki liigutusi ta matkib. Oma viieaastane kass on aga Nööbi abiga hakanud palju rohkem mängima ning tervislike eluviiside tõttu kaalugi kaotanud. Seetõttu sobiks ta eriti hästi koju, kus mõni karvane tegelane juba ees ootamas.

Nööp ei ole metsik, teda ei ole vaja inimesega kohanemiseks treenida. Tal on ilmatu suur huvi inimeste vastu ning kui veidi aega anda, saab ta oma hirmudest üle. Kui teda hoiukodu päriselaniku kaisus paitada, toob ta kuuldavale nii kõva nurru, et naabridki kuulevad.

Kui tunned, et su kassile on tarvis mänguhimulist seltsilist ning tahad näha imelist arengud arglikust kassipojast tõeliselt tänulikuks paikiisuks, täida ära kassisoovija küsimustik ja hoiukodu võtab sinuga ühendust http://www.pesaleidja.ee/loomasoovija-kusimustik/