Täna, kolmapäeva õhtul kell 18 korraldab Pesaleidja MTÜ heategevusliku kontserdi kassidele ja kassisõpradele, mida saab jälgida Facebooki vahendusel. Võta oma neljajalgsed sõbrad kampa ja veeda õhtupoolik koos muusikaga. Kontserti viib läbi Sandra Klettenberg. Nagu on öelnud Albert Schweitzer: elu kannatuste eest on kaks varjupaika: muusika ja kassid!

Oma muusikateest rääfib Sandra nii: "Alustasin oma lauluteed Lasteekraani Muusikastuudios kui olin kuuene ning koorilaulmise lõpetasin ETV Tütarlastekooris 19-aastaselt. Varasemalt olen ka lõpetanud Jõelähtme muusikakooli klaveri erialal. Hetkel õpin teist aastat Inglismaal ülikoolis, pop-muusika erialal. Muusika kirjutamiseks saan inspiratsiooni loodusest ning elust enesest. Minu kirjutatud muusika on tundeline ja sügavamõtteline.

Pesaleidjaga olen kokku puutunud tegelikult juba mõned aastad tagasi, kui olin siin vabatahtlik. Siin ei olnud mitte ainult kõige armsam tiim, vaid ka kogemus ise oli väga terapeutiline, mis ravis terveks minu tollel ajal katki olnud mentaalse tervise. Nüüd soovin Pesaleidjale natuke tagasi anda ning asun siin laulma. Loodan ka teie südamed täita hingelähedase muusikaga ja haavad kinni sulatada väikeste karvakeradega. Võtke oma kiisud ka kuulama!"

ontsert kestab ligikaudu 30 minutit ning on hiljem Facebookis ka järelvaadatav: https://www.facebook.com/events/1601294003406779