"Kiisud on valmis jälle külastajatega kohtuma, arvan, et esimestel päevadel on nad kohe eriti rõõmsad ja uudishimulikud," kinnitab kohviku perenaine Helen Jõudna.

Apelsin

Tema sõnul kasutati puhkaega otstarbekalt: noored kassid said kastreeritud ja steriliseeritud. Lisaks täienesid kiisude read veel viie uue elanikuga: Viljandi varjupaigast kolisid Nurri kassikohvikusse Veiko, Škoda, Šoko, Julia ja Apelsin. "Neil on olnud nüüd palju aega kaaslaste ja kohvikuga harjuda, enne kui külastajad ka tulevad," ütleb perenaine.

Julia

Et kiisudel vaatamata raskele ajale kõhud täis püsiksid, tulid appi kohviku senised kliendid. "Kliendid on vahepeal meid toetanud, kinkinud meie kiisudele süüa - toonud kohvikusse kohapeale ja ostnud virtuaalselt läbi Nurri e-poe-, ronimispuud ning ostnud ka kohviku kinkekaarte. Oleme siiski pidanud võtma veidi laenu, et viimased paar kuud toime tulla," kirjeldab Helen. "Kassikohviku külastajad tahavad just kohapeal kiisudega suhelda, nii et kaasamüük meil ei toimi. Ja õueala meil kiisudele ja külastajatele ka pole võimalik teha. Nii et ootame mai lõppu, et päriselt kohvik lahti teha."

Šoko

Kui kõik hästi läheb, saab Nurri kohvikus kassidega kohtuda 27.mail.

Veiko