Rebane oli jäänud kinni püünisesse, mida kasutatakse näriliste ja teiste kahjuriteks peetavate loomade püüdmiseks. Tegemist on alusega, mille peale on kleebitud paks kiht tugevat liimi. Kahjurloomad (näiteks hiired) jäävad sinna kinni ning hukkuvad.

Kutsikas veetis püünises terve öö, kuni järgmisel päeval üks looma hädakisa kuulnud mööduja kohaliku loomakaitseorganisatsiooni esindaja kohale kutsus.

Šoti loomakaitseorganisatsiooni SSPCA (Scottish Society for the Prevention of Cruelty to Animals) päästjad nägid mitu tundi vaeva, enne kui kutsikas püünisest vabastati. Loom puhastati tugevast liimist, osa tema kasukast tuli maha ajada.

Kuigi esmapilgul kardeti, et kutsikas sureb, ennustatakse talle nüüd täielikku paranemist. Järgmised kuud veedab loom riiklikus metsloomade päästekeskuses, toibudes õnnetusest ja õppides emata hakkama saama. Seejärel lastakse ta tagasi turvalisse kohta looduses.

Šotimaa loomakaitsjad on pikalt liimpüüniste vastu olnud. Kahjuritele mõeldud püünistes hukkub lugematul hulgal muid loomi, linde ja roomajaid. Jäsemeid või tiibupidi liimpüünisesse sattudes võib kuluda mitu päeva, enne kui loom lõpuks vigastuste, kurnatuse, lämbumise, verekaotuse või veepuuduse tõttu otsa leiab.

Sel rebasekutsikal aga vedas - ta pääses napilt piinarikkast surmast. Rebane sai nimeks Sticky (eesti keeles „kleepuv").