"Mitte mingi piilupart Donald, vaid ikka Donald Trump!" toonitab Irmeli naerdes. Viiekuusel kitsepoisil on tema sõnul kuraasi kõvasti ja rahuliku Roosi kõrval näib ta väga temperamentne. "Kamerunid ikka hüppavad, lällavad ja märatsevad," kirjeldab ta. "Tema jaoks polnud mingi probleem pidevalt aknast välja karata."

Kameruni kits Donald

Nimelt pidi Irmeli uute elanike jaoks kiirkorras eraldi maja ehitama. Seda jagavad nad nüüd kanadega ja Donaldi talitsemiseks sai maja hiljuti ka aknad ette. Irmeli leiab, et soengust lähtuvalt võiks kitsepoiss ka Villu Tamme nime kanda.

Donald

Donald on seni elanud karjas ja seetõttu vajab ta pidevalt seltsi. Roosi seevastu õppis ruttu koera kombel rihma otsas käima. "Viisin Roosi õunapuu alla jalutama. Donald rihma otsa ei taha, aga karjus nagu hüsteerik, kui Roosi ära viisin," jutustab loomade perenaine. Tema sõnul on sarvilistel algusest peale väga soe suhe.

Donald ja Roosi

Donaldile teeb au ka tema hiiglaslikes mõõtmetes mehelik varustus. Kuna ta on vaid viiekuusena Roosile juba lähenemiskatseid teinud, tuleb tal sellistest rõõmudest tulevikus siiski loobuda. "Elame selle kuuma aja üle ja siis lasen ta kastreerida. Ei tahaks küll hommikul kell viis rätti pähe tõmmata ja kitse lüpsma minna!" naerab Irmeli,

Donald

Kuna tal varasemat kitsepidamiskogemust pole, tuleb jooksvalt enesetäiendamisega tegeleda. "Eks oma elu tuleb ikka ise raskeks elada. Samas, kui ma vaatan, kui kenasti on Roosi kosunud ja kui ilusaks ta karv on muutunud, siis tuleb meelde, mille kõige pärast ma seda teen."