Möödunud nädalal toimus Tallinnas loomaaias palju toredat. Näiteks teisipäeval söödeti krokodille ja avati troopikamaja. Pole aga teada, kui kauaks see suureneva koroonaohu tõttu avatuks jääb.

Külastajad saavad jälgida mitmeid põnevaid isendeid. Näiteks saab näha harikrokodille end jahutamas või Hiina alligaatorit läbi vee libisemas.

Kaua suletud majas saab näha ka kääbusmarmosette ja šimpanseid, kel nimeks Betty ja Quincy.

Lisaks käib usin töö Kagu-Aasia troopilise vihmametsa hoone kallal. Välisseinte konstruktsioonid kerkivad ja käsil on vundamendi soojustamine ning abiruumi müüritööd.

Elevandid on harjutanud eelseisvaks rahvusvaheliseks elevandipäevaks, mis leiab aset 12. augustil. Huvilised on oodatud kella ühest elevanditorni, kust avaneb vaade kõigile kolmele elevandile. Lisaks räägib elevantidest lähemalt loodushariduse spetsialist Darja Zubareva.

Möödunud neljapäeval võtsid aga loomaaednikud vastu raske otsuse. Magama pandi südameprobleemide käes vaevlev eakas karumakaak Griška.

Griška saabus Tallinna loomaaeda 1996. aastal erakätest. Karumakaak osteti 1994. aasta kevadel Moskvast, et teda seejärel Narvas lastekohvikus pidada. Sellest ei tulnud aga midagi välja ning Griška uueks koduks sai Tallinna loomaaed.

Rohkem informatsiooni ja fotosid leiad allolevast Facebooki postitusest.