Kana Killu koorus eelmisel kevadel koos tuhandete teiste tibudega Soome haudejaamas, kus teda ümbritsesid masinad ja lärm. Kanaema, kelle tiiva soojust kõik tibud igatsevad, ei näinud ta mitte kunagi. Kukktibud hukati enne teist elupäeva, Killu saadeti aga koos paljude teiste õnnetute kanadega ühte Eesti suurimasse puurikanalasse.

Puurielu on raske - Killu ei ole mitte kunagi saanud oma tiibu sirutada, õues siblida ega isegi mitte pesas muneda. Kõledas traatpuuris ei ole ruumi ning kanadel ei ole võimalust mitte ühekski tegevuseks peale munemise. Killu väike keha on kurnatud, ta on suures puuris koos sadade kanadega munenud juba peaaegu aasta.

Killu

Kuigi heades tingimustes võivad kanad elada isegi terve aastakümne, on Killu ja tema saatusekaaslaste hukkamine planeeritud sellesse sügisesse.
Munatootjad ei tea, kas Killu suudab enam nii palju muneda ja lihtsam ning kasumlikum on ta hukata, tema keha hävitada ning tema kõle kodu täita uute kanadega, keda ootaks aasta pärast täpselt sama saatus.

Killu ei tea veel, et juba sel reedel võtab ta elu ootamatu pöörde. Ta saab esimest korda näha päevavalgust, tunda päikest ning tuult. Tänu hoolivate inimeste annetustele läheb Nähtamatute Loomade tiim Killule järele, viib ta uude koju ning räägib kõigile Eesti inimestele Killu loo. Killu saab kodu, kus tal on võimalus siblida, õues käia, tiibu sirutada ning pesas muneda. Ta saab elada nii pika elu, kui talle antud on.

Tänu annetajate toele ja Nähtamatute Loomade tiimi panusele saame vähemalt sada kana halbadest elutingimustest ja julmast hukkamisest päästa. Mida rohkem annetusi kogume, seda rohkem kanu puuridest uutesse kodudesse ära saame tuua, et nad hukkamisele ei viidaks. Aita kanad päästa - nahtamatudloomad.ee/toeta