"Siiani on paljud kiisud pikalt oma hoiukodu või kodu oodanud loomakliiniku puurides, mis maksab raha. Nüüd peaks see mure kaduma.
Meile jääb rohkem raha kätte, mille saamegi panna kassitoa alla ning eesmärk on ka siiski mõne vallaga hakata koostööd tegema. Paraku aga oleme me hetkel veel olukorras, kus me ei saa kiisusid kassituppa veel lasta, sest meil on osa sisustust puudu," selgitas MTÜ juhatuse liige Liivi Kassihhin.

Külmad ilmad on tulekul ja MTÜ saab igapäevaselt teateid tänavakassidest ning alailma on probleemiks see, et neid pole kuhugi paigutada. Nüüd on 230-ruutmeetrine ruum kassidele valmis, kuid puuduvad kratsimispuud, seintele paigutatavad puust pesad, turnimistrepid ja tolmuimeja.

Tulevane kassituba

"Meie kontol on hetkel 12 eurot ning maksmata kliiniku arved 2200 euro eest. Palun tulge meile appi, et meie saaksime omakorda nüüd appi tulla neile, kes talvel külmaga õues hukkuvad," palus MTÜ.

Toitu saab annetada läbi mitme keskkonna:www.nurren.ee lehelt tellides saab valida MTÜ annetuse saajaks ning Nurren toimetab toidu otse nendeni;

www.vurrud.ee lehelt saab kiisudele tellida toitu ja ka kõike muud kasside jaoks vajalikke tarbeid;

Zooplus.de või zooplus.fi ja https://www.zoochic-eu.ru/, sellisel juhul tuleks tarne aadress eraldi MTÜga kokku leppida.

Juhul, kui sa soovid ja saad vajalike asju annetada, siis kirjuta catshelpmtu@gmail.com või messengeri.

Annetada saab:MTÜ CATS HELPSWED: EE742200221071322431

SEB: EE091010220291056222

paypal.me/catshelpmtu

ANNETUSTELEFON 900 0001 (kõne hind 10€)