"Koroonapass muidugi tekitab vastakaid tundeid. Ühelt poolt on töötajatel ja külalistel julgem kohvikus istuda, kui kõik on ümberringi vaktsineeritud ja teistest hoolivad. Usun, et vaktsineeritud inimestele haigus niisama kohvikus käimisega ka kõrvallauast külge ei hakka. Seda enam, et köha-nohu ja kehva enesetunde korral ikka laudade broneeringud tühistatakse ja külaskäik lükatakse edasi," räägib kassikohviku perenaine Helen Jõudna. "Teiselt poolt jätab mulle endale väga paha tunde, kui pean kellegi ukselt tagasi saatma, kui inimesel koroonatõend puudub. Kujutage ise ette, kui lapselapsel on sünnipäev, pere istub juba lauas ja kohvikusse saabuv vanaisa on vaktsineerimata ega saa peost osa võtta."

Kiisud on "tööl" neljal päeval nädalas ning puhkavad nädala alguses kolm päeva järjest. Ka vabadel päevadel käib kohviku personal neid paitamas ja nende eest hoolitsemas.

"Kolmapäeviti on kiisudel eriti huvitav, kuna toimub kassijooga tund. Õpetaja on kohvikus kiisude juures ja tunnist saab osa võtta Zoomi kaudu iga kassi- ja joogasõber oma kodus. Kiisudele joogamatil ja selle ümber tegutsemine väga meeldib, eriti Śkodale ja punastele vennakestele Leole ja Lennule," kirjeldab perenaine.

Tema sõnul hoiab kohvik end vee peal ka lisatuludega, müües kassiteemalisi meeneid. Nurri kiisude 2022. aasta kalender sai just valmis ja on saadaval kohviku e-poes.