Anett jõudis Võru varjupaika koos viie pisikese pojaga. Pojad olid alles imetillukesed karvapallid ja ehkki Anett kaalus toona vaid 2,5 kilo, hoolitses ta nende eest kohusetundlikult, suure hoole ja armastusega. Eks selle emaarmastuse ja suurepärase kasvatuse tõttu kõik tema pojad ka kiiresti head ja hoolivad pered leidsid, nii et nüüd Anett varjupaigas oma hästi väljateenitud puhkust peab.

Imetlusväärne on aga, et olenemata lapsevanemarollist ja hulkurielust, mida Anett kogenud on, leidub temas endiselt meeletult palju kassipojale omast mängurõõmu ja soovi kõigile kohe ligi karata, et nad tema siidiselt pehmet musta-valgekirjut kasukat silitaksid. Ta armastab mänguasju, olgu need pallid, suletutid, kommipaberid või teiste kasside vonklevad sabad, Anetti südames on suur mürakaru, kes ei jäta kunagi kasutamata juhust mängimiseks. Kassitoas pole mänguasja, mida Anett ei armastaks taga ajada, kui selleks ainult võimalus avaneb.

Anett

Peale selle on Anett varjupaigas veedetud aja jooksul järjest julgemaks muutunud: ta usaldab inimesi ja laseb neil meeleldi end silitada, ta saab hästi läbi teiste kassidega ja on üldse oma keskkonnaga kiiresti kohanenud. Kindlasti kohaneks ta hea meelega ka päris oma koduga, kus rõõmsalt päris oma mänguasju taga ajada ja päris oma inimestelt paisid vastu võtta. Anett on üks neist suurepäraste iseloomuomadustega kassidest, kes vaatamata kõigele, mis nende ümber sünnib, säilitavad lustaka meeleolu ja uudishimu kõige nende ümber toimuva vastu. Kadestamisväärsed omadused, mida tahaksid endale vast kõik, olgu nad kassid või inimesed. Aga nagu öeldakse: ütle mulle, kes on su sõbrad ja ma ütlen sulle, kes oled sina. Nii võib juhtuda, et Anetti endale sõbraks võttes, kandub osa tema positiivsest ellusuhtumisest teissegi ja nii muudab ta oma tulevase uue kodu ja pere rõõmuküllasemaks ning õnnelikumaks.

Kui soovid Anettiga Võru loomade varjupaigas tutvuda, siis täida sooviavaldus tema profiilil: