Diora on sügavsiniste silmadega kaunis siiamilaadne kass, kes on varjupaigas uus asukas. Keskkonna muutusi elab Diora üsna raskelt üle ja nii oli paar kuud tagasi varjupaika sattumine tema jaoks väga stressirohke kogemus. Varjupaiga töötajate suunas lasi Diora isegi küüned käiku.

Kuigi ajaga on see majesteetliku välimusega kass ka oma iseloomu leebemat poolt välja näitama hakanud, siis on Dioral endiselt kohanemisraskusi. See on loomulikult ka täiesti mõistetav, sest Dioral ei ole kunagi varem olnud päris enda sooja kodu ja pere ning sellest tulenevalt ei oska ta lihtsalt inimesi veel usaldada! Nimelt on Diora arvatavasti oma eelneva elu veetnud tänavakassina.

Dioral on varjupaigas toakaaslane Casper, kellega nad on suured sõbrad ja koos magatakse isegi mõnusalt külg-külje kõrval. Seega võib Diora uues kodus täitsa vabalt ees oodata ka teine neljakäpaline. Hetkel meeldib Diorale, kui inimesed teda pigem eemalt imetlevad ja paimaias ta ei ole.

Diora

Aga varjupaigatöötajad teavad rääkida, et heas ja armastavas kodus muutuvad ka kõige tõrksamad kassid lõpuks armsateks hellikuteks.

Diora hindab üle kõige rahulikku kodumiljööd ja tema tagasihoidlik jõulusoov on see, et tuleks keegi, kes talle sellist väikest täiuslikku kassimaailma pakuks. Kui soovid Dioraga Pärnu loomade varjupaigas tutvuda, siis täida sooviavaldus tema profiilil: