Kui tavaliselt saab varjupaik teate, et kuhugi on ilmunud kass, keda keegi enda omaks ei tunnista, siis Linda puhul see nii ei olnud. Tal oli oma inimene, kes talle süüa andis ja pakkus ka peavarju. Kahjuks selle inimese tervis polnud enam nii hea, et ta oma kodus ise oleks hakkama saanud ning ta pidi kolima hooldekodusse, kuhu kasse kaasa võtta ei saa. Nii usaldati Linda varjupaiga hoolde, et talle uus kodu leida.

Linda on kass, kes on uute inimestega kohtudes tagasihoidlik. Varjupaiga töötajatega on ta juba harjunud ja lubab oma pehmet kasukat paitada. Lindale meeldivad väga kastid - sellised lihtsad pappkastid, kuhu ta vahel sisse hüppab ja seal siis oma kosutavat und magab.

Linda

Nagu eelnevalt mainitud, siis armastab ta paitamist, sest peale esimest paid, sulab ta kui sulavõi sinu käte all ja tema käpakesed hakkavad mõnust sõtkumise liigutusi tegema. Ta võib tunduda küll algselt uje ja vaikne, kuid kui ta tunneb ennast sinu seltsis juba turvaliselt ja hoitult, siis lööb tema tõeline isiksus särama ja sa näed tema tõelist armsat olekut.

Ta on kass, kes soovib nagu iga teinegi, et tal oleks taas oma pere, kes teda armastaks ja kellele ta saaks oma armastust jagada.

Kui soovid Lindaga tutvuda, siis täida esmalt sooviavaldus tema profiilil vajutades "Paku kodu": https://varjupaik.ee/loomad/65287