Jack on umbkaudu kaheaastane saksa lambakoera suurune koer, kes on Viljandi varjupaigas kodu ootanud juba üle kahe kuu. Jack leiti Kirna küllast Türi vallast, kui ta võõra taluhoovi patseerima tuli. Varjupaiga hoole alla jõudis ta oktoobrikuu lõpus.

Koduleidja 2017 Viljandi: Jack

Jack on jalkastaar. Tema lemmikmänguasjaks on jalgpalli pall ja neid on varjupaigal juba mitu tükki kulunud, sest Jack armastab koos poistega palli taguda. Oma iseloomu poolest on Jack energiline ja jõuline koer. Esmalt võib tunduda, et tegemist on ülbe ja enesekindla isase koeraga, kuid kui koeraga lähemalt tuttavaks saada ja tema hinge telgitagustesse piiluda, õhkub temast heasüdmalikkust ja soojust. Sel koeral on varuks ka paar trikki, millega jõulupühadel kuuse all kingipakki lunastada. Jack oskab istuda, käppa anda ja viisakalt küsida.

Jack on mänguhimuline koer ja ei suuda oma õnne ja rõõmu tagasi hoida, kui keegi leiab aega temaga mängimiseks. Vahel võib temas avalduda jõuline mängustiil ja ta muutub ülemeelikuks. Uues perekonnas tasub väikeste laste juuresolekul alguses pisut ettevaatlik olla ja nii Jackile kui ka lastele õpetada, kuidas omavahel murevabalt mängida. Teiste isaste koertega ta suure tõenäosusega ei lepi.

Koduleidja 2017 Viljandi: Jack

Jack vajab oma uuelt perekonnalt kannatust ja mõistmist. See energiline ja heatahtlik koer kipub vahel rõõmust üle keema ning vajab konkreetset ja kindlakäelist juhti. Jackil seisab ees ka koolitee. Ta vajab oma kõrvale aktiivse elustiiliga inimest, kes tahaks ja kel oleks aega temaga tegeleda. Jack on koer, keda on vaja koolitada, kuid kellest saaks suure tõenäosusega ka ideaalne parter jooksuradadel sörkimiseks. Temaga võiks harrastada ka mõnd koeraspordiala.

"Koduleidja" projekti suurtoetajaks on Eukanuba, kes paneb igale "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloomale kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et Sinul on võimalik Jacki aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Viljandi varjupaigast helistades numbril 5238626 või kirjutades viljandi@varjupaik.ee.