Pärnu varjupaigas on kodu ootamas praegu umbkaudu 70 kassi. Neist paljud on hoiukodudes, kuid osad ka varjupaiga seinte vahel oma jõuluimet ootamas. Varjupaigas ootab kodu kolm iseäralikku ja kuningliku välimusega kassi, keda kutsutakse kolmeks õeks. Nad sattusid sinna küll erinevatel aegadel, kuid kõiki kolme iseloomustab imeline karv ja äravahetamiseni sarnane välimus. Üks neist kassidest on Matilda.

Matilda on kolmeaastane emane kass, kes sattus Pärnu varjupaiga hoole alla käesoleva aasta hilissügisel. Ta on kuningliku välimusega majesteetlik kass, kes elab täpselt nii nagu tema tahab. Elurütm käib söögiaegade ümber ja hommikusöök on päeva tähtsaim osa. Kõht täis, mõned paid käes ja rohkem polegi vaja. Elu on ilus.

Matilda armastab inimese lähedust, hellust ja õrnust. Iga pai peale ärkas ta aeglaselt sügavast unest, lasi kuuldavale pika ja rahuloleva nurru ning sirutas end mugavast poosist paile lähemale.

Matildat ehib poolpikk hallides toonides karv ning selle kauni välimuse säilitamiseks vajab Matilda kasukas üsna regulaarset hoolt ja kammimist.

Kõik kolm õde elavad Pärnu varjupaigas kassitoas, kust neil avaneb võimalus ka õue astuda, mistõttu on Matilda õues käimisega harjunud. Ta sobiks hästi majapidamisse, kus ta vahepeal ka värsket õhku nautida saab. See kass saab suure tõenäosusega läbi nii loomade kui ka lastega, kes tema privaatsust austavad ja liigselt esile ei tüki. Pidevat väntsutamist Matilda ei taha.

"Koduleidja" projekti suurtoetajaks on Eukanuba, kes paneb igale "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloomale kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et Sinul on võimalik Matildat aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Pärnu varjupaigast helistades numbril 5246705 või kirjutades parnu@varjupaik.ee.