Noor tüdrukutirts Ilse on pärit Imaverest. Tema olemise ja välimuse järgi otsustades, oli see kass ilmselt juba pikalt hulkunud ning võib-olla ei ole tema seda õiget kodusoojust ja perekonda oma elus varem tunda saanudki. Viljandi varjupaiga hoole alla jõudis ta selle aasta septembrikuus, 15. septembril. Ilse on väikest kasvu, malbe ja heatahtlik kiisu.

Välimuselt on ta fantastilise karvamustriga triibik. See eriline ja esiletükkiv muster on tema seljale justkui pintsliga maalitud. Karv on lühikene ning erilist hoolt ei vaja. Peen preili nagu ta on, kannab Ilse oma karva parima väljanägemise eest ka ise kenasti hoolt. Oma väikese keha kohta on Ilsel erakordselt suured ja sügavad silmad. Neisse on võimalik lausa ära uppuda, kui kassi pikemalt silmitseda.

Ilse sai oma "I" tähega nime koha järgi, kust ta pärineb. Paljud Viljandi varjupaigas kodu ootavad loomad on oma nime just asukoha esitähe järgi saanud.

Iseloomu poolest on Ilse väga heasüdamlik kass. Temas peituv naiselikkus ja graatsia jääb silma igaühele, kes oma pilgu Viljandi varjupaiga kassitoas sellele kassile heidab. Ilse on kass, kes lihtsalt poeb hinge. Ta on õrna hingega ja rahulik kassikene, kes igatseb soojuse ja armastuse järele. Siiski tuleb temaga olla kannatlik. Kui talle harjumiseks aega ja ruumi anda, sulavad tema barjäärid, südames süttib leek ja naiselik energia pääseb valla.

Anna Ilsele võimalus ja sa ei unusta teda enam iialgi!

"Koduleidja" projekti suurtoetajaks on Eukanuba, kes paneb igale "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloomale kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et Sinul on võimalik Ilset aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Viljandi varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT.

Ilse on leidnud endale uue ja armastava kodu!