Robert on alles noor kass, kuid ometi on ta oma lühikese elu jooksul pidanud palju läbi elama. Tänaseks on Robert kaheaastane ja Tallinna varjupaiga hoole all on ta olnud sellest lühikesest elust terve aasta. Korraliku kodutunnet ja hoolivat perekonda pole see kass oma elu jooksul õieti tunda veel saanudki. Nüüd on selleks võimalus, sest vahetult enne jõule loodab ka Robert suure jõuluime peale. Ehk leidub kusagil see hea ja õige inimene, kes noorele ja lustlikule poisiklutile armastavat kodu soovib pakkuda?

Robert on isane kastreeritud kass, kes leiti Koplist, varjupaiga vahetust lähedusest 29. novembril eelmise aasta lõpul. Välimuselt on Robertil lisaks uhkele kasukale ka eriline saba, mis tema sünget minevikku ikka meelde tuletab. Selle lühikese elu jooksul on tema sabaga tõenäoliselt midagi juhtunud, sest varjupaiga töötajate sõnul on seda suure tõenäosusega opereeritud. Sellest sõjaarrmist ei lase aga üks enesekindel poiss end heidutada ja täna kaunistab teda hoopis uhke karvaga kaetud nudisaba.

Iseloomu poolest on Robert oma vanusele kohaselt igati hakkamist täis. Ta on julge ning otsib elult väljakutseid. Ka Tallinna loomade varjupaigas on ta üks aktiivsemaid nurrumootoreid, kes kõiki kassitoa külastajaid reeglina esimesena tervitab ja inimestele naeratuse näole toob. Ta jookseb alati lustlikult vastu, on külaliste suhtes uudishimulik ja väga seltsiv. Krapsakusest ja energilisusest Robertil puudu ei tule, mistõttu sobib ta hästi aktiivsema elustiiliga inimestele ning lastega perre.

Robert on tähelepanu järgi maias, otsib inimese lähedust ja kontakti ning on loomu poolest seltsiv ja mänguhimuline. Lemmiktoiduks on tal toores liha, nii et omanik küpsetamisega vaeva nägema ei pea.

"Koduleidja" projekti suurtoetajaks on Eukanuba, kes paneb igale "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloomale kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et sinul on võimalik Robertit aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Tallinna varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT!

Robert on leidnud omale uue ja armastava kodu!