Nuusutab vaid korraks ja juba ta pöörab oma pead, et saata sinu poole sõnatu süüdistus — mis asi see veel on?

Maitsev toit lükkab etteheitvad pilgud jäädavalt minevikku. Kass nagu unustaks ära, kuidas peab korrale kutsuma inimest, kes sinu soove üldse ei mõista. Muidugi pole tal ka selliseks draamaks enam aega: maitsev “saak” tuleb ju kohe ära süüa!

Hea toit võib anda ka julgust, seda eriti siis, kui tegemist on väga pelgliku persooniga. Näiteks varjupaigast toodud kassid võivad uues kodus jääda liigagi kauaks oma turvapaika redutama. Isuäratavalt lõhnav kiisueine nagu Gourmet Perle aga annab neile selle pisikese koguse julgust, et tulla sööma. Rohkem polegi vaja, sealt edasi saab juba sõprus tasapisi arenema hakata.

Võib öelda, et nii mõnigi kiisu õpib tänu maitsvale toidule kella tundma. Kui ta on harjunud oma Gourmet Goldi saama näiteks kella kahe ajal, siis oskab ta söögiaja saabumisest vägagi innukalt teada anda. Ideedest juba puudu ei tule! Seega, vali hoolega aega, millal sa oma kiisut Gourmet Goldiga hellitad. Ta kindlasti ei taha seda toredat harjumust muuta.

Hõrgutav eine võib muuta ka söögikombeid. Oleme kuulnud mitmeid lugusid kassidest, kes söövad Gourmet Gold topeltnaudingut mitmes osas. Esmalt limpsivad ära maitsva kastme. Mõne aja pärast aga tulevad tagasi ja korjavad keelega kokku kõik kaussi jäänud toidutükid. Ja häda neile, kes on jõudnud kausi juba ära pesta!

On teada ka üks tore lugu kassist, kes hakkas toidu serveerimist rahulikult kuid nõudlikult jälgima. Ta istus kausi kõrval ja kontrollis, kas ikka iga viimane kui toidupala saab Gourmet Perle toidupakist välja pigistatud. Huvitav, kas ta teadis, mitu ampsu seal peab olema?

Jaga
Kommentaarid