Sophie on Bostonist pärit päästetud kass, kes jõudis uude koju 2014. aastal. Mõni kuu hiljem, kui ta end sisse seadnud oli, viis omanik Sophie naabruskonda jalutama. Kass armus sellesse koheselt.

"Ma mäletan neid esimesi kordi, kui ma Sophie rihma otsas õue viisin. Naaberkass Scottie tuli neil hetkedel alati õue ja vaatas meid eemalt muru pealt. Esimeste nädalate jooksul ei tulnud ta kunagi ligi, hoidis distantsi ja jälgis Sophiet kaugelt," meenutas Sophie omanik.

"Sophiel oli aga palju tegemist ja ta ei pööranud Scottiele tähelepanu. Aja möödudes hakkas Scottie iga korraga aina lähemale tulema. Ta istus ja jälgis, justkui oodates märguannet, millal ta meiega ühineda võib. Sophie ei pannud pahaks, et Scottie seal istus, kuid ta ei pööranud Scottiele ka erilist tähelepanu. Mõne nädal hiljem võttis Scottie end kokku ja tuli end unistuste tüdrukule tutvustama.

"Tema kannatlikkus tasus end ära ja ei läinud kaua aega mööda, kui Sophie Scottie omaks võttis. Nad veetsid sageli koos aega," rääkis omanik. Sellest hetkest alates tuleb Scottie Sophiet alati joostes uudistama, kui me õues oleme.

"Ma avan hommikuti esimese asjana terrassiukse, et Sophie saaks õue kiigata. Paljudel hommikutel istub Scottie juba oma hoovi peal ja nii nad jõllitavad üksteist."Kui Scottie meid terrassil istumas märkab, siis tuleb ta alati viisakalt ja elegantsel sammul meid tervitama."

"Nad on koos nii armsad, mida iganes Sophie ei teeks, seda teeb tema ka. Scottie järgneb Sophiele igale poole," rääkis Sophie omanik.

Allikas: lovemeow.com