Näoraamatus kirjutab pettunud Keitti, et nad kuulsid hommikul kell 9 kitsebeebi hädakisa, sest naabrikoer oli teda purenud. Kuna paari tunni jooksul ei olnud kitseema pojale järgi tulnud, võeti ühendust Loomakaitse liiduga, kes soovitas kitsepoja Koplis asuvasse loomakliinikusse kontolli viia, kus temast tehti pildid ja vajalik süst.

Suuremate vigastuste puudumisel soovitas loomaarst kitsekest päeva jooksul soojas hoida ja õhtul leiukohta tagasi viia ning kui ema ei oleks välja ilmunud, siis hoiukodusse viia.

Kuid teist meelt oli Metsloomaühing, kelle esindaja pidas kitse tervisele parimaks ta hoiukodusse tilgutiravile kaasa võtta.

Nüüd ongi pererahvas mures ja nördinud, et kitsepojal võeti võimalus ema juurde tagasi pääseda, sest kui ema ei oleks välja ilmunud, oleks nad saanud ta ise kliinikusse toimetada.

Antud postitus on tekitanud inimestes vastakaid tundeid, kuid samas on mõlemal osapoolel eesmärk üks - leida kitsebeebile parim lahendus. Lisatud on ka video, kus väike Bämbi ei paista end küll eriti hästi tundvat.

Vaata kõneall olevat postitust SIIT (Nüüdseks kustutatud)