Baieri verekoer on Eestis üsna haruldane tõug. Kadunud koera omaniku sõnul on neid siin vaid 27 tükki. Oma välimuselt meenutab baieri verekoer Eesti hagijat, kuid tema karv on ühtlaselt tumepruun. Ta on põlvekõrgune ja lontis kõrvadega.

Esmaspäeval Kalbu külast kaduma läinud Sirrut ei ole tänaseni leitud. Kõik senised otsingud on olnud tulutud ja omanik kahtlustab, et koer võib olla varastatud.

Iseloomult on Sirru üsna arglik ja võõraste suhtes umbusklik. Ta hoiab pigem omaette ja ise ligi ei tiku. Koera püüdmisel tuleb olla kannatlik, kui rõõmsalt ja rahulikult kükitades koera nimepidi kutsuda, siis tuleb ta tõenäoliselt ettevaatlikult juurde. Ka toit meelitab ta kohale, kuid kättesaamiseks tuleks koera kõigepealt käest natukene aega toita, vastasel juhul võib ta kiiresti põgeneda, kui ta saab aru, et teda tahetakse kinni püüda.

Koera läheduses ei tohiks kätega vehkida või karjuda, see peletab ta eemale. Koer ei ole inimeste suhtes agressiivne, vaid hoiab eemale. Ta võib ka haukuda, kuid teeb seda sellepärast, et ta kardab. Rihmas oskab Sirru liikuda.

Kadunud koer

Kõik, kel on kadunud koera osas mingitki abistavat infot palutakse ühendust võtta Sirru omaniku Vicky Korjuga telefoninumbril 56 674 228. Tähelepanelikud võiksid olla ka ümbruskonnas jahti pidavad jahimehed, kuna kohe algab ajujaht. Püssipauku koer ei karda, ta on sellega harjunud.

Omanik on leidjale määranud ka vaevatasu. Ta igatseb oma pereliiget väga ja otsingud on endiselt käimas!