Maailma parimad kassid tulid kohale Saksamaalt, Hollandist, Itaaliast, Hispaaniast, Soomest, Rootsist, Norrast, Venemaalt ja paljudest teistestki riikidest ning näitusel olid esindatud mitmed haruldased tõud (näiteks Cornish Rex, Devon Rex, Jaapani bobtail jpt). Samuti osalesid pärsia kassid, exoticud, briti lühikarvalised, manxid, ragdollid, orientaalid, siiamid, abessiinia, bombay ja burma kassid - kokku üle 100 tõukassi.

Erilist tähelepanu pööratai maailma suurimatele ja väiksematele kassidele. Laupäeval tutvustati lähemalt Maine Coon kassitõugu ning valiti näituse suurim ja kauneim Maine Coon. Pühapäeval räägiti lähemalt hoopis maailma kõige väiksemast kassist - Toybobist.

Aasta tippsündmuseks kutsuti kasse hindama oma ala spetsialistid Ameerikast, Aasiast ja Euroopast. CFA eesmärk on fokuseerida just tõu standardite kvaliteedi arendamisse.

Näituse tegi eriliseks veel see, et see on ainus näitus Eestis, kus osalesid ka koduotsivad kassid. Neile otsiti uusi kodusid. Kiisusid hinnati kohtunike poolt ja nad võistlesid kodukasside kategoorias.

Cleopella Cat Fanciers of Estonia MTÜ on 1906. a. Ameerika Ühendriikides asutatud The Cat Fanciers' Association (CFA) liige alates oktoobrist 2008. Lisainfot leiat klubi ametlikult kodulehelt.