Kuigi Virge on harjunud tegelema metsloomadega, ei lubanud süda tal hapraid kassipoegi abita jätta. Kodutu emakass tõi ühe ettevõtte puuriida vahel ilmale neli kiisupoega ja põgenes ise miskipärast nelja tuule poole. "Oma emme kehasoojusest ja kosutavast emapiimast, rääkimata turvatundest oli neil pisikestel liiga kauaks puudus, nii andis üks pisike alla ning heitis hinge, teine oli ka juba pilvepiirile minemas," tunnistab Virge. "Kuidas ometi oleksin ma saanud need abitud, imepisikesed, süütud hinged saatuse hooleks jätta?Nende elu oli lõppemas enne, kui alatagi jõudis ja seega tõin ma kolm ellu jäänud kassipoega koju, soojendasin nad üles ja asusin neid toitma, lutitades spetsiaalse kassipoegadele mõeldud piimaseguga."

Kiisude elud olid küll päästetud, ent vastsündinud loomalaste puhul ei võta see siiski riski hukkumiseks ära, kõige kindlam on neil siiski enda emmega. Seepärast palus Virge ettevõtte töötajatel laenata MTÜ Paikassist püügipuur ja emakass kinni püüda. Eile hommikul see õnnestuski ja emme toodi taas oma poegade juurde.

"Kahjuks ei suju nende taaskohtumine nii hästi, kui lootsin. Vaene kassiema on paanikas ja segaduses, ta ei suuda hirmust halvatuna oma beebide eest hoolt kanda nii nagu nad seda vajaksid," nendib Virge.

Kuna MTÜ Paikassi hoole all on praegusel hetkel üle saja kassi, siis ei saa nemad seda perekonda enda hoole alla võtta. Seepärast on tema sunnitud neile kasuema rolli jääma, kuniks kassiemme kohaneb ja oma poegade eest hoolitsema hakkab või kuniks pojad on iseseisvamad.
Kasspojad vajavad aga seniks spetsiaalset piimasegu, et neist kasvaksid täisväärtuslikud ja tugevad, hea tervise juures kassid. Ema toidab neid samuti, aga selleks, et nad oma vajaliku koguse kätte saaksid tuleb anda lisatoitu.

Muidugi vajab ka ema täisväärtuslikku ja kvaliteetset spetsiaalselt imetava kassiema jaoks mõeldud toitu ja regulaarset liivakasti puhastust. Peagi tuleb ette võtta ka parasiiditõrje.
Peale imetamise lõpetamist ootab kassiema ees steriliseerimine.

Tuhandete loomade elusid päästnud Virge palub toetada kiisude piimasegu varumist, et anda neile parimad võimalused ellu jääda ja suureks sirguda! Aita osta kassiemale spetsiaalset imetava kassiema toitu ja liivakastimaterjali.

Abi on vaja veel kiisupoegadele ja ka nende emmele uue kodu leidmisel. Kui Sina soovid endale nurruvat pisikest karvakera või hoopis suurt ilusat kassi, siis kirjuta Virgele. Uuel omanikul on kohustus teha steriliseerimise operatsioon emastele kassipoegadele.

Lisaks on avatud ka nimekonkurss, esialgu kiisuemmele. Virge meelest sobiks talle nimeks Mirru.

Pane soovi korral oma abi teele:

EE781010010212237010
Virge Võsujalg

Selgituseks: KASSIPERE