Toredaid tegevusi jätkub ka täiskasvanutele ja lastele: näiteks saavad lapsed 12st kuni kella 15ni uudistada küülikud, kääbusküülikuid ja merisigu nunnude näitusel ning lastega tegeleb koerapoiss Seppl.

Lisaks leiab Gardest keskuse lemmikloomaosakonnast terve päeva jooksul väga palju häid pakkumisi, mida saavad lemmikud ka proovida, sest toimuvad toodete esitlused. Õuealal toimub esmakordsel match show, millest saavad kõik soovijad osa võtta. See sobib hästi näituste huvilistele harjutamiseks või neile, kes ei saa mingil põhjusel ametlikel näitustel osaleda. Lisaks on see igati tore võimalus nendele koeraomanikele, kelle lemmikul tõutunnistust ei ole, aga ometi on huvi olemas, et näidata oma ilusat lemmikut. Match showl on olemas ka kohtunikud, kes lemmikuid hindavad. Ideaalne võimalus esmaseks proovimiseks!

Alati on põnev uudistada teiste lemmikloomi, seega sellel aastal saab 12. veebruaril Gardest keskuse aiamööbli ja grillide osakonnas uudistada erinevaid lemmikloomi (küülikud, kääbusküülikud, merisead).

Igale nunnunäitusel osalejale Gardest keskuse poolt üllatusauhind!

Selleks, et ka Sina saaksid enda lemmikuga näitusest osa võtta, siis palume selleks enda lemmikloom üritusele eelnevalt registreeruda, sest kohtade arv on piiratud! Lisaks valivad külastajad sellel päeval enda lemmiku, keda ootab ahvatlev auhind! Eelregistreerimine lõppeb 10. veebruaril.

Ürituse ajakava:

  • 12:00 – 12:10 – ürituse avamine

  • 12:15 – 12:45 – Koeraga näitusele – kuidas alustada? Mis vahe on tõukoerte näitusel ja match showdel? Sellest räägivad lähemalt Eesti Kennelliidu juhatuse esinaine Kersti Paju ja VetFarmas OÜ esindaja Marion-Silvia Diener.

  • 13:00 – 14:30 – Match show kõikidele soovijatele. Üritust viivad läbi Kersti Paju, Eesti Kennelliidu juhatuse esinaine ja Eesti Kennelliidu noortekogu liige Aleksei Smetanin.

  • 14:30 – 14:45 – parimate autasustamine