Kurri on oma parimas eas tark ja kombekas kassihärra. Kurrile meeldib inimesega "jutustada” ning ta on niivõrd intelligentne, et mõistab isegi käsklusi “ei tohi” ja “lähme õue”. Ta on tõeliselt tubli kass, sest hoiab ka korralikult puhtust ja korda.

Kurri armastab inimese jäägitut tähelepanu, seepärast sobib ta perre, kus poleks ees teisi loomi. Kurri naudib patsutamist ja sügamist ning aeg-ajalt ka mängimist. Talle meeldib magada inimese läheduses, kuid sülle ja kaissu ta eriti ei kipu.

Oma nooruspõlve veetis Kurri maal elades ning ta on kõva hiirekütt. Kui tema eelmine omanik enam maal elamisega toime ei tulnud, koliti korterisse, kus Kurri väga kenasti kohanes. Seega ei oleks tal selle vastu midagi, kui tema tulevaseks elukohaks oleks korter.

Kuna Kurri ei kohane eriti hästi teiste kassidega, siis vahel juhtub, et maade jagamine lõppeb kaklustega. See tekitab aga kõigile osapooltele stressi. Loodame väga leida Kurrile pere, keda ta ainsa kassina rõõmustada saaks.

Kui soovid Kurriga tutvuda, siis täida esmalt sooviavaldus tema profiilil vajutades "Paku kodu": https://varjupaik.ee/loomad/65099