Koostöös Ukraina Kultuurikeskuse, Eesti Pagulasabi, SOS Lasteküla ja kohalike omavalitsustega töötab LPG hetkel selle nimel, et selgitada välja abivajajate võimalik hulk ja asukohad, kus nad viibivad. Kutsume üles neid omavalitsusi, kes Ukraina sõjapõgenikke majutavad, teada andma kui nendega kaasas olnud lemmikloom vajab veterinaarset abi või vaktsineerimist.

Dimedium AS  ja Orhidaalia OÜ annetasid koeratoitu ja Benaks OÜ tagab kassidele mõeldud toidu ja liiva. Esmavajadused on rahuldatud ja Loomapäästegrupp on paljukannatanud perede lemmikute saabumiseks ning abistamiseks valmis. Väga paljud inimesed on aga teada andnud, et soovivad samuti oma panuse anda. See teeb südame soojaks ja suured tänud kõigile, kes sel julmal ja äreval ajal ka loomade heaolule mõtlevad!

Teie annetatud toitu, kassiliiva ja tarvikuid võtavad vastu järgmised loomakliinikud ja kauplused:

Loomulikult oleme tänulikud kui aitad meil tasuda ka põgenike lemmikutega seotud raviarveid, aga usume, et suuremat abi vajavad hetkel need loomad, kes on sõjale otseselt jalgu jäänud. Kõige mõistlikum on neid toetada otse. Vajalikud andmed leiad järgnevatelt lehtedelt: