Leedi on armsa olekuga vaiksepoolne kiisu. Talle tuli varjupaiga kassitoas elamise asemel valida hoiukodu variant, sest teiste kasside juuresolek oli tema jaoks väga häiriv ja stressirohke. Ta on hetkel Varjupaikade MTÜ Tallinna varjupaiga hoolealustest kõige kauem kodu oodanud loom.

Leedi, nagu kõik kassid, armastab palju magada, kuid ärkvel olles eelistab valdavalt omaette ümbruses toimuvat vaadelda. Mänguna meeldib üle kõige pallikeste pillutamine ja siis nende tagaajamine. Muidugi võtab ta meelsasti vedu ka muudes talle pakutavates kassimängudes, kuni väsimus pikutama sunnib.

Ta tervitab sõbralikult ja õrnutsedes koju saabuvat perenaist, kuid süles olla ei taha. Paisid võtab ta vastu just niipalju, kui ise heaks peab ja annab käpaga väga arusaadavalt märku, kui lõpetada tuleb.

Leedi

Uuringute käigus avastati Leedil algusjärgus neerupuudulikkus, mille kontrolli all hoidmiseks peab ta kogu elu sööma vaid ravitoitu. Hiljaaegu lisandus kahjuks veel üks tervisemure. Tal tekkis ühte silma verevalum, mistõttu tegi Leedi mõningaste vahedega kaks visiiti silmaarsti juurde. Selgus, et verevalum võis tekkida kõrgest üldvererõhust, samas on silma võrkkest täielikult irdunud. See tähendab, et selle silmaga Leedi ei näe.

Kahjuks on teises silmas alanud sama protsess, mida peatada ei ole võimalik, kuid elu lõpuni vajab ta igapäevaselt vererõhku alandavat ravimit. Leedi uus omanik saab varjupaiga veterinaarilt kogu info Leedi tervislikust seisundist ja raviplaani, kuidas kassikese tervise eest kõige paremini hoolitseda.

Leedi loodab, et leidub keegi, keda ei heiduta raskused tema hooldamisel ja kes on valmis pakkuma talle vaikset ja rahulikku kodu. Hea, kui seal ei oleks teisi kasse ja ilmselt ka energilisi väikseid lapsi.

Kui soovid Leediga tutvust teha, siis täida esmalt sooviavaldus kassi profiilil: https://varjupaik.ee/loomad/55268