Pirita siilipoiss

Pisike 270 grammi kaaluv siilipoiss, kes saabus hoiukoju 15.mail. Siilipoisi kaal on nii pisike, et kätte võttes on tema pisikesed ribid ja luud tunda. Väike nälginud ja kurnatud siilike pidas öö vastu ja on näha, et tema võitlusvaim on tugev. Hoolimata sellest ei suuda ta hoida temperatuuri ega eriti süüa, veresuhkur kipub langema ohtlikult madalale ja kaka on erkroheline.

Nõmme siilitüdruk- 539 grammi

Esmapilgul tundus, et tirts vajab vaid turgutamist, kuid mõne tunni pärast hakkasid mured ilmnema. Siilikest kontrollima minnes oli ta täiesti lõtv ning puudutusele ei reageerinud. Mõne aja pärast siilikest silitades hakkas ta uuesti liigutama, kuid selliseid hoogusid on tal olnud juba mitmeid.

Parasiitidega siil

Eile Kalamajast tulnud parasiitidega siili söögiisu on hea ja ta tundub teistest erksam, kuid silmad ja suu on kehvas seisus ning siilike vajab parasiiditõrjet.

Pirita õhupalli sündroomiga siil

Pirita siilike jõudis hoiukoju üsna apaatsena ning vajas lisasooja ja turgutamist. Üsna varsti selgus siilikese kehva enesetunde põhjus. Tema naha alla on kogunenud õhk. Hoiukodus tõmmati õhku süstlaga naha alt välja, kuid siilike vajab antibiootikumiravi.

Tiskre siil

See muidu tragi siilike jõudis hoiukoju täiesti kinniste silmadega. Tema silmadest tuli mäda ning tema silmad on põletikus. Silmade lahti leotamisest ja loputamisest pole kahjuks suurt abi olnud ning siilike vajaks hädasti oma silmadele ravimeid.

Kopli hingamisraskustega siil

Koplist pärit 350-grammine siilipoiss jõudis hoiukoju väga alajahtununa ning tema hingamine oli väga vaevaline. Tänaseks on siilipoiss tasapisi sööma hakanud ja hingamine natuke kergem, kuid nina vajab siiski üle vaatamist.

Kõik need loomad vajavad ravi, mis kujuneb väga kulukaks.

Toeta Eesti Metsloomaühingu hoolealuseid Sinagi ja aita meil aidata :

Toetuse võib saata pangakontole:

EESTI METSLOOMAÜHING, EE952200221067573100

SWIFT/BIC kood: HABAEE2X

Selgituseks: “SEITSE SIILI!”

Metsloomade aitamiseks vajalikke kulusid saad aidata meil maksta helistades:

Nr 9009933 – annetad 5€

Nr 9009955 – annetad 25€

Kuula palun kogu jutt ära, sest muidu annetust ei toimu!

PayPal konto link: