Eelmisel aasta fotokonkurs “Elu pärast karantiini” tõi palju rõõmu ja nalja nii kohtunikele kui ka osalejatele. Võitja välja selgtamisel osales tuhandeid inimesi ning uhke esimese kohta sai pisike valge samojeedibeebi Willu koos oma noore perenaisega.

Teise koha pälvis humoorikas foto naeratavast koerast Elliest pealkirjaga "Kui su koer näeb sind pärast karantiini riideid selga proovimas". Lisaks otsustasime premeerida eriauhinnaga prantsuse buldog Melaniet, kes valmistus eelseisvateks rannapidudeks – selle kostüümiga oli küll Melanie peo kõige ägedam koeratüdruk!

Tänavuse konkursi teema on “Otsime Eesti superkoera”. Kas su koeral on erilisi andeid, mida sooviksid meile näidata? Mõni veider magamispoos või naljakas näoilme? On aeg tutvustada maailmale oma koera salajasi talente, kuna just temast võib saada Eesti järgmine superkoer!

Jäänud on vaid kõik tulevased supermodellid üles rivistada ning seejärel saamegi juba välja selgitada võitja! See on üks ütlemata põnev ülesanne, kuna võitja valite teie! Fotosid superkoertest ootame aadressile helen.eelrand@delfi.ee kuni 13. juunini. Seejärel algab Delfi lemmikloomaportaalis hääletus, kus saab oma lemmikule hääle anda. Hääletus kestab kuni 27. juunini ning auhinna võidab järgmisel päeval koer, kelle foto saab kõige rohkem hääli!

Esikoha omanikule on Häpster välja pannud Eestis disainitud ning käsitööna õmmeldud rihmakomplekti – spetsiaalselt koera mõõtudele õmmeldud traksid, jalutusrihma, kaelarihma, turvavöö ning üllatuskingituse! Lisaks loositakse kõikide osalejate vahel välja ka eriauhind.

Aitame üheskoos välja selgitada Eesti järgmise superkoera!

Häpster on Eesti esimene koertele mõeldud online-moekaubamaja, mis viib kokku armastuse koerte ning moe vastu.