Teesi on kass, kes on varjupaika omaniku poolt loovutatud. Algselt oli ta vaikne ja arglik - puges nurka ning piilus inimesi sealt tagasihoidlikult. Tasapisi on ta aga vapramaks muutunud. Enam ta nurka ei poe ja uudistab juba julgemalt. Talle meeldib paitamine ja ta armastab mängida samamoodi nagu iga teine nooruke kassipreili.

Süles Teesi ei püsi, sest tema uudishimu ümbritseva vastu on suur ja kõike oleks vaja uudistada, kuid arvame, et see muutub ajaga ja ka temast saab üks mõnus sülekass - selline, kes hellust otsides sulle sülle poeb ja paitamist nõuab.

Paras kadekops on ta ka, sest inimese tähelepanu ta teise kassiga jagada ei taha. Kui keegi tahab Teesile suunatud hellust endale, siis väljendab ta seda üsna selgelt ja lööb korra majja häälekalt urisedes. Hetkel tundub, et ta sooviks olla peres ainuke kassilaadne pereliige.

Nooruke Teesi soovib väga inimese tähelepanu ja kindlasti on tema pisikeses südames ka soov, et tal oleks oma pere ja kodu.

Teesi

Kui soovid Teesiga Varjupaikade MTÜ Võru varjupaigas tutvust teha, siis täida esmalt sooviavaldus siin: https://varjupaik.ee/loomad/67221