Kahe nädala jooksul oli meie lugejatel võimalus saata pilte oma erilistest sabaga lemmikutest. Peale seda toimus suur rahvahääletus, kus lugejad said kõige ägedamale koerale Galerii on nüüd siin ja koerad ootavad veel järgmise kahe nädala jooksul pikisilmi enda poolt hääletamist. Konkursile laekus 33 karvast nominenti, üks vahvam kui teine. Nominentidega saad tutvuda klikkides galeriil:

Võitjaks osutus lugejate häälte tulemusena kauni valge kasukaga Max. Palju õnne Maxile ja tema perenaisele Mariele! Võitjale on Häpster välja pannud Eestis disainitud ning käsitööna õmmeldud rihmakomplekti – spetsiaalselt koera mõõtudele õmmeldud traksid, jalutusrihma, kaelarihma, turvavöö ning üllatuskingituse!

Max

Lisaks loosis Häpster kõikide osalejate vahel välja ka eriauhinna, mille võitis koer nimega Manfred. Palju õnne armsale Manfredile ja tema omanikule Kaisale! Auhinnaks on vabalt valitud Häpsteri valmistatud rihmakomplekt - traksid + jalutusrihm või kaelarihm + traksid. Kõik Häpsteri brändi rihmad disainitakse algusest lõpuni ise ja valmistatakse käsitööna vastavalt koera mõõtudele.

Manfred

Suured tänud kõikidele osalejatele ja palju õnne võitjatele!