„Laminiidist päriselt ei parane, kuid hetkel on näha, et ta allub kenasti valuravile, sai esikapjadele puust ravirauad ja range dieet on mõjunud ka figuurile. Peale ligi pooletunnist meelitamist saime hobuse ka treilerisse. Domi esimene treilerisõit oli kliinikusse ja nüüd siis teist korda,“ kirjutab Eestimaa Loomakaitse Liit oma lehel.

Hoiukodus ootasid ees päästetud ponid, kes üllatuseks oma uude elukaaslasesse suhtusid uudishimu ja sõbralikkusega. Domi vastas samaga ja oli näha, et ta oli meeldivalt üllatunud, kui toredad seltsilised talle said.

Domi jääb hobuveterinaaride range järelvalve alla, järgime raviplaani ja loodame, et tuleb päev, mil ta saab rahulikult ja vabalt ka heinamaal jalutada. Kogu valu ja vintsutused ei muutnud selle heasüdamliku hobuse iseloomu karvavõrdki ning ka täna jagus meil talle palju kallistusi ja paisid.

Domi on taas näide, kus olime raske ja keerulise valiku ees. Taaskord õppisime sellest, et mitte kunagi ei tohi lootust kaotada ja alla anda. Vahel on vaja elada tund või päev korraga, sest neid halbasid otsuseid jõuab alati teha. Domi ilmselt tundis nii meie kui kõigi teie suurt tuge ja armastust ning hakkas võitlema oma elu ja tervise eest.