Loodushariduspäev algab põnevate ekskursioonidega lastele. Kell 10 tutvutakse elevantide ja ninasarvikute eluga ning kell 11:30 vaadatakse lähemalt troopikamaja elanikke. Mõlemale ekskursioonile tuleb registreerida, mida saab mugavalt teha Tallinna loomaaia koduleheküljel.

Kell 12:00, 14:00 ja 15:00 toimuvad loomaaia asukate tutvustamised, mida kommenteerivad loomaaia töötajad. Tamariinidega saab tutvuda kell 12, ilveseid saab lähemalt uurida kell 14 ning kell 15 kommenteeritakse maasarvikut.

Kell 15:00 avatakse lääneväravas avastuste telk, milles tutvustatakse looduskooli huviringe ja noorteklubi tegevusi.

Loodushariduspäevale paneb punkti peale põnev nahkhiireloeng ja ööretk, mille viib läbi Eesti nahkhiireuurija Matti Masing. Loeng toimub keskkonnahariduskeskuse auditooriumis ja sellele saab registreeruda loomaaia koduleheküljel.

Terve päeva jooksul saavad loomaaia külastajad mängida põnevat loodusemängu, mille juhised saab loomaaia väravatest. Parimatele on mõeldud ka auhinnad.

Ekskursioonidel ja nahkhiireprogrammis osalemine on loomaaia külastuspiletiga ja eelregistreerimisega. Erandkorras on loomaaia territoorium jalutamiseks avatud kuni kella 21-ni õhtul. Hilised saabujad pääsevad loomaaeda lääneväravast, mis on avatud loodushariduspäeval kauem ehk kell 9:00–20:30.

Lisainfot ja registreerimise lingid leiab veel: https://tallinnzoo.ee/events/loodushariduspaev/