Leedi on armsa olekuga vaiksepoolne kiisu. Talle tuli varjupaiga kassitoas elamise asemel valida hoiukodu variant, sest teiste kasside juuresolek oli tema jaoks väga häiriv ja stressirohke. Leedi, nagu kõik kassid, armastab palju magada, kuid ärkvel olles eelistab valdavalt omaette ümbruses toimuva vaatlemist.

Mänguna meeldib talle üle kõige oma pehmete lemmikpallikeste pillutamine ja siis nende tagaajamine. Ta tervitab sõbralikult ja õrnutsedes koju saabuvat perenaist, kuid süles olla ei taha. Paisid võtab ta vastu just niipalju, kui ise heaks arvab ja annab käpaga väga arusaadavalt märku, kui lõpetada tuleb.

Veterinaaruuringute käigus avastati Leedil algusjärgus neerupuudulikkus, mille kontrolli all hoidmiseks peab ta kogu elu sööma vaid ravitoitu. Hiljaaegu lisandus kahjuks veel üks tervisemure. Tal tekkis ühte silma verevalum, mistõttu tegi Leedi mõningaste vahedega kaks visiiti silmaarsti juurde. Selgus, et verevalum võis tekkida kõrgest üldvererõhust, samas on silma võrkkest täielikult irdunud. See tähendab, et selle silmaga Leedi ei näe.

Leedi loodab, et leidub keegi, keda ei heiduta raskused tema hooldamisel ja kes on valmis pakkuma talle vaikset ja rahulikku kodu. Leedi asub Varjupaikade MTÜ hoiukodus Tallinnas. Kui soovid temaga tutvuda, siis täida esmalt sooviavaldus siin: https://varjupaik.ee/loomad/55268