Tallinna vanalinnas asuv Kalev Spa Hotell ootab rõõmuga külla kõiki karvaseid või karvutuid lemmikloomi. Koeraga on mõnus koos vanalinna avastada ning õige pea avastad üllatusega, kui palju rohealasid vanalinnas leidub. Tehke tiir Kanuti aias või Rannavärava haljakul. Kui lähete pikemale jalutuskäigule, siis teadke, et lähim koerteplats asub Snelli tiigi ääres.

Kalev Spa Hotell võtab vastu kõik lemmikloomad väikestest närilistest kuni kasside ja koerteni. Hotelli ainsaks tingimuseks on see, et su kaaslane oskaks hästi käituda. Mõnus on ka see, et kui annate lemmikloomaga tulekust teada, paigutatakse teid võimalusel avaramasse tuppa nii, et kõik oma puhkusest maksimumi saaksid võtta.

Hotelli saabudes ootab kiisut või kutsut Pet City poolt maitsev üllatus ning loomulikult pannakse tuppa ka joogikauss. Omanikul tuleks kaasa võtta looma magamisase ja soovitavalt ka mänguasi, et koer või kass end kodusemalt tunneks. Saabumisel pange uksele silt „Lemmikloom toas“ ning ärge jätke oma armast lemmikut liiga kauaks üksi hotellituppa nukrutsema.

Lemmiklooma eest tuleb maksta lisatasu, kuid juht-, abi- ja töökoerad majutatakse tasuta.

Mäetaguse von ROSEN spas saab teie koer, kass, merisiga või küülik nautida mõisaelu luksust, jalutada mõisapargis ja tunda end täisväärtusliku pereliikmena. Kui su karvane sõber käitub hästi ning allub kenasti peremehele, on ta oodatud ka restorani.

Toas ootab neljajalgset sõpra kauss veega ning väike tekike.

Kõik lemmikud on mõisa väga oodatud. Siiski peab järgima mõningaid reegleid. Näiteks valitseb Mäetaguse mõisa mõisakass Miisbeth. Seega on hea oma kassi majja transportimiseks kasutada loomapuuri, sest kohe esimesest pilgust ei pruugi olla kindel, kuidas kaks kiisut omavahel läbi saavad.

Koeraomanikel palutakse avalikes ruumides hoida koera rihma otsas ning loom suukorvistada. See viimane reegel on nii tehtud pidades silmas teisi külastajaid, kes võib-olla koeri kardavad.

Spaasse minnes ei tohiks koera lahtiselt üksi tuppa jätta, vaid peaks ta selleks ajaks puuri panema.

Mere ääres ja metsa all kulgevad kilomeetrite pikkused matkarajad on koerte jaoks tõeline unelm. Just sellise imedemaa leiab teie karvane sõber Laulasmaalt ning LaSpa hotell võõrustab lemmikloomi suure rõõmuga.

Hotellil on lemmikuga saabujatele spetsiaalsed toad. Nimelt majutatakse kutsad ja nende pereliikmed esimesele korrusele ilma vaipadeta tubadesse, kust pääseb väga mugavalt õue hullama.

Päris metsikult õues siiski ringi joosta ei saa. Hotelli territooriumil palutakse koera jalutada vaid rihma otsas ning vajaduse korral peab olema ka valmis selleks, et hotell palub teil koer suukorvistada. Kaugemal metsas ja mereääres võite end aga juba vabamalt tunda

Rahulik ja armas väikelinn Haapsalu sobib koertega puhkamiseks imehästi. Vee lähedus rahustab looma ning on ideaalne pikkadeks jalutuskäikudeks. Promenaad ja sügisesed rannad on kui koertele loodud.

Hestia Hotel Haapsalu Spa tervitab kõiki karvaseid külastajaid joogikausi ja käpajäljega rätikuga, mis teeb külastuse loomaomanikule eriti armsaks ja meeldejäävaks.

Ehkki koeraomanikud on enamasti väga vastutustundlikud ning võtavad reisile minnes kõik vajaliku kaasa, siis ikka on nii südantsoojendav, kui hotellipersonal on leidnud mahti lemmiku ja ta omaniku elu veidi kergemaks teha.

Näiteks Pärnu rannarajoonis asuvast hotellist Estonia Medical Spa & Hotel ootab omanikku ja tema neljajalgset sõpra toas kõik koerale vajalik nagu joogikauss, rätik käppade puhastamiseks ja isegi kilekotid. Nii et kui midagi ununeski maha ei pea te kohe loomapoodi jooksma, vaid võite selle asemel minna kuurortlinna avastama. Pärnus on ka mitmeid restorane, kuhu koerad on oodatud.

Allikas: hookusbookus.com