Tänavuse talvehooaja tasuta külastuspäevad kõigile kuni 19-aastastele lastele ja noortele toimuvad iga kuu teisel laupäeval: 10. detsembril, 14. jaanuaril, 11. veebruaril, 11. märtsil ja 8. aprillil.

Suvehooajal jätkab loomaaed ka tasuta sissepääsuga lastele lastekaitsepäeval ja loomaaia sünnipäeval. Külastuspäeval toimuvatel üritustel osalemine lisapiletit ei nõua. Eelkooliealistele lastele on loomaaia külastamine tasuta iga päev. Kõigile teistele külastajatele ja sündmusel osalejatele kehtivad loomaaia tavapärased külastuspiletite hinnad.

Loomaaia direktori Tiit Marani sõnul kasvas esimesel tasuta külastuspäeval ehk 12. novembril külastuste arv hüppeliselt – loomaaias käis ligi 2000 inimest, enam kui 900 neist olid lapsed ja noorukid.

„Esimene tasuta laupäev tõi tõesti palju rahvast loomaaeda. Kui novembris langes tasuta laupäev ilusale ja päikesepaistelisele päevale, siis seekord ootame mõnusat talvist ilma. Ent loomaaias saab positiivse elamuse igal aastaajal, seega tasub meile külla tulla ka talvel,“ ütles Maran.