MTÜ perenaine Irmeli Grönberg tutvustab oma hoole all elavaid koeri, kes on praeguseks sedavõrd taastunud, et võiksid omale päriskodu leida.

Roosi 10-aastane emane. Vaktsineeritud kiibitud, kõige targem koer maamuna peal. Ta loeb su soove silmadest. Elas ta 8 aastat kuuri taga keti otsas viltu vajunud, endale sobimatus väiksemas kuudis 500 grammise kasvajaga. Peremehe sõnad: „,Mis tast ikka arstile viia, nagunii sureb varsti maha!“. Roosit kutsuti KOERAKS, kaheksa pikka aastat ei väärinud ta isegi mitte nime.

Roosi

Loki on umbes 4-5-aastane isane, kastreeritud ,vaktsineeritud ,väikeste nõuetega üliarmas koerake. Loki on ÜHE inimese koer, pere peab koosnema ainult peremehest ja temast. Ei talu väikeseid lapsi ega kasse. Sobib vanemale inimesele - ideaalne kaisukas ja sabarakk, käib ilusti rihmas ja kuulab sõna.

Loki

Bandu leiti metsast, maha jäetud maja juurest koos teise koeraga hüljatutena. Üksi toimetasid nad seal poolteist kuud. Bandu on vaktsineeritud, kiibitud umbes 4-aastane rõõmurull. Ta armastab inimesi, jalutamist ja elu. Kuidas kassidega läbi saab, ei oska praegu öelda.

Bandu

Prantslased. 7 aastased, emane Neera ja isane Jossu. Neera vajab kohanemiseks paari nädalat ja pärast seda on kõige mõnusam kaisukas eales. Jossi elu eesmärk on pall ja mänguasjad. Mängida mängida ja mängida! Koerte omanikud surid sama aasta jooksul. Mõlemad koerad on vaktsineeritud ja kiibitud, liiguvad ainult koos . Väikeste lastega perre ei loovutata.

Prantsuse buldogid

Donna ja tema kutsikad. Peremehe sõnad: „Kui te neid kohe ära ei vii, siis lähevad kõik koos merekooli!“ Donna on 3- aastane min hunt, kaalub umbes12 kilo, äärmiselt sõnakuulelik, käib rihmas, saab läbi teiste koerte, kasside ja lastega. Ideaalne perekoer!

Donna kutsikatega

Choco: loomaarmastaja hoidis oma vanu tööloomi 50-sentimeetrises ketis ja unustas sööta. Koer kaalus leidmise hetkel poole oma ettenähtud kehakaalust. Choco on umbes 8-10a vaktsineeritud, kiibitud, steriliseeritud, ülimalt sõnakuulelik ja sõbralik koer. Sobib laste, kasside ja teiste koertega.

Choco

Leedy umbes 8-aastane koer, PTA poolt võõrandatud Viluvere koertepaljundaja käest. 22 koera elasid väikeses toas oma väljaheidete seas koos söögiga Steriliseeritud, vaktsineeritud, kiibitud. Kõigiga sõber!

Leedy

Chelsy 5-aastane ,emane. PTA poolt kohutavatest tingimustest paljundajalt võõrandatatud rõõmsameelne koerik . Saab läbi kõige ja kõigiga. Vaktsineeritud, kiibitud, steriliseeritud.

Chelsy

Kõik mutukad lähevad ainult koerakindla aiaga majja!

MTÜ Aita Mind Koju tegemisi saab toetada ka annetusega kontole: EE672200221071060269