Päkapiku mängutund toimus pühapäeval suures PetCity trennisaalis. Sellise nimetusega olen väikeste koerte jõulupidu korraldanud aastat 10 kindlasti. Selline nimi tuli justkui nipsust mulle pähe ja on teada ning tuntud väikesekasvuliste koeraomanike hulgas. Uskumatu, kuid tõsi - peole tuli kokku 42 väikesekasvulist koera!

Sülekoerte jõulupidu

Nii suurelt ja koerarohkelt ei ole me veel seda armsat jõulukoosviibimist läbi viinud. Ettevalmistused algasid juba mitu päeva tagasi, kui kaunistasime jõulukarraga meie trikivahendeid ja mõtlesime ühiseid mänge välja. Pakkisime mitu tundi meie lahkete toetajate kingitused koertele kottidesse.

Sülekoerte jõulupidu

Meie trikitrenni koerte Minni, Roosi ja Näpukese perenaised küpsetasid koertele lihapalle, mis viisid koertel ninad üles ja keeled suunurgast alla rippuma. Kokku küpsetasid nobedad käed 3 kilo jagu kana- ja vasikahakkliha palle.

Sülekoerte jõulupidu

Koertel oli taas nii lõbus - kes jooksis rõõmsalt uusi tutvusi sobitades saalis ringi, kes hoidis toidubaarile lähedale, et saaks ikka midagi suupärast veel sisse pugida. Ruumis silkas kaks tundi ringi ka tuntud pomeranianidest armastajapaar Rio ja Brigita-Loretta.

Omanikele oli samuti korvikeste sisse pandud neile sobivad maiused. Võistlused läksid päris hoogsaks ja panid proovile nii koerad kui ka omanikud. Kaks tundi kestnud pidu väsitas koerad nii ära, et enamus neljajalgseid pidulisi magas kodus vaikselt esmaspäeva hommikuni välja. Võin lugejatele kinnitada, et tasub ajaliselt panustada ja koerale sobivat koolitust ning seltsielu pakkuda!

Sülekoerte jõulupidu