Jõuluoksjoni tarbeks annetasid erinevad ettevõtted ja disainerid oma tooted. Käesoleval aastal oli jõuluoksjonil kokku 29 eset, mille annetasid nii juba varasematest aastatest tuttavad heategijad ning ka mitmed esmakordsed osalejad. Loomasõbrad aitasid jõuluoksjoniga koguda loomadele 1252 eurot.

Enim pakkumisi tehti KUMA Design, Platinumi ning Alternadiiva annetatud esemetele ning kõrgeimad pakkumised jäid napilt alla saja euro. Kokku tehti üle 150 pakkumise.

„Oleme heategevuslikku oksjonit korraldanud juba mitu aastat ja rõõm on tõdeda, et meie hulgas leidub nii palju heategijaid, kes on valmis oma tooteid ja loomingut annetama ning neid, kes jõulukingi ostuga soovivad loomi toetada. Hea meel on selle üle, et vanad tegijad on jäänud meile truuks ja ka selle, et igal aastal liitub meiega mõni uus heategija. Aitäh teile!“ lisas ELSi juhatuse liige ja oksjoni algataja Kaisa Kaljurand.

Jõuluoksjonilt kogutud raha kasutatakse kodutute, hüljatud ja väärkoheldud loomade veterinaarsete protseduuride tasumiseks; loomade elutingimuste kontrollimiseks; hättasattunud loomade toiduabi ja muude loomadele eluks vajalike vahendite tagamiseks; loomade õiguste eest seismiseks ja hea loomapidamise tava tutvustamiseks.