Hiro on üks äärmiselt vahva pilguga mustvalge kassipoiss, kes saabus Varjupaikade MTÜ hoole alla juba 2021. aasta juunikuus. Sellest ajast saati on ta pikisilmi oodanud, et keegi ta päris oma koju viiks, kus inimeste tähelepanu ja paisid igapäevaselt nautida.

Hiro on väga asjalik ja suhtleja kass, kes kassituppa astudes alati esimeste seas uksele vastu tuleb. Ta on sõbralik ja julge, kuid suur sülekass ta ei ole. See-eest armastab ta kõvasti nurru lüüa, kui tema pead silitada. Hirole meeldib aktiivselt mängida - isegi kassituba koristades jookseb ta alati harja või mopi järel, arvates, et koristaja just temaga mängima on tulnud.

Hiirekütt Hiro saab läbi teiste kassidega ja kassitoas peitu ei poe, ka külalistega mängib meelsasti. Ta on saanud kõik vajalikud vaktsiinid ning parasiiditõrjed, on kiibistatud ja kastreeritud - ühesõnaga igati valmis koju minema!

Kui soovid Hiroga Varjupaikade MTÜ Viljandi varjupaigas lähemalt tutvuda, siis täida esmalt sooviavaldus siin: https://varjupaik.ee/loomad/6175