Koer võeti kutsikana ja läbimõtlemata. Kui pisikesest nunnust kutsikast sai järjest suuremaks kasvanud koer, hakkas omanikul jõud raugema. Korralikku aeda ka ei ehitatud ning üksinda olles hakkas koer igavuse peletamiseks üle aia plehku panema.

Juhtus kutsika jaoks kõige hullem ehk ta pandi ketti. Õnneks on Sädel super naabrid, kellel hakkas temast väga kahju. Inimesed võtsid nõuks temaga jalutada ja teda treenida.

Kuna omanik siiski endal mingit võimalust koera elutingimusi parandada ei näinud ja naabrid endale lisaks veel ühte koera võtta ei saa, siis on omanik koerast nõus loobuma.

Säde üks esivanematest olla saksa lambakoer ja isa sakslase ja samojeedi segu. Kokku mitte üldse lihtne kooslus, kuid tarkust on selle eest Sädele antud kuhjaga. Naabrid on talle selgeks õpetanud rihmas kõndimise ja primaarsed käsklused. On sõbralik laste ja isaste koertega, emastega pole katsetatud. Säde on ka steriliseeritud!

Palun aita päästa Säde ketipiinadest ja paku väga heale noorele koerale uus ilus elu.

Eelistatult on uus pere aktiivne ning tahab panustada koera arengusse.

Läheb liidu loovutuslepinguga, kus on selgelt kirjas, et ketti panna ei tohi. Muud mõistlikud tingimused ka, ei midagi ületamatut. Kirjuta meile veidi endast ja millist kodu pakud info@loomakaitse.eu või helista 51946146.

Koer asub Valgamaal Pukas!

Jagame Säde heasse kodusse!

Meie täname!