„Kahtlemata, lõbus ja hariv ajaveetmine peaks olema kättesaadav olenemata pere majanduslikult olukorrast ja sellepärast pakumegi lastele võimaluse külastada talvehooajal korra kuus loomaaeda tasuta,“ ütles abilinnapea Vladimir Svet.

Külastuse käigus soovitakse pilk peale heita loomade söögiaegadele. Laupäeviti saab jälgida, mida ja kuidas söövad laiskloom, haspelkarud, senegali galaagod, hallhülged, aafrika savannielevandid ja pintšetamariinid.

Järgmine ja ühtlasi talvehooaja viimane laste laupäev toimub 8. aprillil, ent suvehooajal jätkub loomaaed ka tasuta sissepääsuga lastele lastekaitsepäeval ja loomaaia sünnipäeval. Külastuspäeval toimuvatel üritustel osalemine lisapiletit ei nõua. Eelkooliealistele lastele on loomaaia külastamine tasuta iga päev. Kõigile teistele külastajatele ja sündmusel osalejatele kehtivad loomaaia tavapärased külastuspiletite hinnad.

Märtsis on loomaaia sissepääs ja kassad avatud kell 9-17 ning loomaaed on avatud kell 9-19. Laste loomaaia siseruumid on avatud kell 10-17 ning paksunahaliste maja ja troopikamajad on avatud kell 10-18.

Tallinna Loomaaed on koduks pea 250 liiki kuuluvale ligi 8000 loomale ja osaleb ligi 60 rahvusvahelises ohustatud liikide paljundusprogrammis, samuti on loomaaed osaline mitmetes liigikaitselistes projektides looduses. Loomaaed on üks juhtivatest loodushariduse edendajatest ning osaleb aktiivselt liigikaitselistes teadusuuringutes.