Milli saabus varjupaika omaniku haigestumise tõttu ning tal oli kaasas suur koorem. Tema turjal istus teine Milli - suur ülekaal, mis ohustab tema tervist ning segab täisväärtuslikku ja rõõmsat koeraelu elamast.

Ajaga, mis ta varjupaigas veetnud on, on Milli olnud väga tubli ja kaalust kaotanud 8kg. Selleks, et bikiini-hooajaks vormis olla, on veel vaja lahti saada 15 ülekilost.

Millile väga meeldib, kui teda sügatakse, sest ise ta igale poole õigetesse kohtadesse ei ulatu. Milli jalutab juba päris usinasti, kuigi vahel vajab puhkepausi, ja saab sellega ilusti hakkama. Mida rohkem kaalu ta on kaotanud, seda aktiivsemaks ja rahulolevamaks ta on ka muutunud.

Milli on rahulik ja viisakas ning otsib oma ellu head inimest, kes soovib aidata tal sobivasse vormi saada. Vastutasuks pakub ta oma sõprust ning tahab olla ustavaks seltsiliseks, kes ka inimest motiveerib rohkem liikuma. Millile meeldib väga olla oma hea ja hooliva inimese läheduses ning ka eluga korteris on ta igati rahul.

Vaata vaid tema tumeda merevaigu värvi igatsevaid silmi ja mõistad, et üle kõige ootab ta südamesõpra, kellega koos jalutamas käia, oma tervise eest hoolitseda ja maailma-asjade üle mõtteid vahetada.

Kui soovid Milliga Varjupaikade MTÜ Pärnu varjupaigas tutvuda, siis täida esmalt sooviavaldus koera profiilil vajutades „Paku kodu“: https://varjupaik.ee/loomad/73307 Seejärel võtab varjupaik sinuga ühendust.