Täpik on teadaolevalt kaheksa aastane ja lausa plüüsina pehme kasukaga emane koer. Maailma kauneim koonukas ei ole ta ühestki otsast, kuid ometi kiirgab temast selget võlu, mis kaalub üles kuitahes kenitleva välimuse. Inimest kohates on tema silmis enamasti ainsaks sõnumiks: „Kuhu sa nii kauaks jäid? Mina siin ootan ja ootan.“ No kuidas sa jätad sellisele moosinäole midagi suupärast andmata?

Varasemas elus on talle arvatavasti antudki ja lahke käega, sest mitte iga maius ei leia Täpiku heakskiitu - selle teenivad ära vaid kõige peenemad hõrgutised. Sellepärast oli Täpik varjupaika saabudes märksa korpulentsem, kui see tervisele hea on.

Õnneks on ta selles osas (ja tänu varjupaiga rangele režiimile) teinud suuri edusamme ning hakkab sardellist jälle tagasi koeraks muutuma. Kui uues kodus suudetakse samasugust joont hoida, saab Täpikust koer, kes teeb igast perest terviku ja paneb sellega „i“le ühe täpiku täpi.

Täpik

Kui soovid Täpikuga Varjupaikade MTÜ Tallinna varjupaigas tutvuda, siis täida esmalt sooviavaldus koera profiilil vajutades „Paku kodu“: https://varjupaik.ee/loomad/73174

Aprill on südamesõbra kuu. Kümned koerad loodavad varjupaikades üle Eesti leida päris oma kodu. Sinu südamesõber ootab sind varjupaigas! Kui soovid enda ellu üht neljajalgset karvast sõpra, siis vaata siia: https://varjupaik.ee/loomad/sudamekuu-2023