Poja on täiskasvanud isane koer, kellega on mõnus jalutada - ta on ääretult rahulik, vaoshoitud, tasakaalukas, ei tiri rihmas. Soliidsus ise, võiks öelda. Tema tunneb sellest suurt mõnu, et saab koos sõbraga looduses või ka tänaval ringi liikuda. Talle sobib ka kulgemine eaka inimese kõrval rahulikus tempos, kuna tema eelmine perenaine oli vanadaam, kes kahjuks hooldekodusse siirdudes Pojat kaasa võtta ei saanud.

Poja on tõeliselt hea valvur ning võib asendada iga kell mis iganes uksekella. Ta pole küll miski koeramürakas, aga haugub tublisti üpris madala häälega ja üritab võõrastele jätta kurja koera muljet, kes võtab valvamise ja kaitsmise tööd täie tõsidusega. Neid, keda ta hästi ei tunne, esialgu võõristab, aga sõbralikkus aitab ületada ka need häbelikkuse ja arguse barjäärid. Poja on truu, sõbralik, väga suure südamega armas koer.

Poja

Kui soovid Pojaga Varjupaikade MTÜ Valga varjupaigas tutvuda, siis täida esmalt sooviavaldus koera profiilil vajutades „Paku kodu“: https://varjupaik.ee/loomad/poja Seejärel võtame Sinuga ühendust.